5 ideeën om je schutting op te fleuren!

Een houten schutting is super fijn als afscherming, zodat je lekker in je tuin kan gaan liggen zoals jij dat wil. Jammer genoeg (ofja jammer, dat wordt weer shoppen!) kan een schutting ook snel een saai aanzicht creëren en dat is niet de bedoeling! In deze blog hebben we wat tips om je schutting helemaal op te fleuren, get inspired!

Idee 1: Wandrek

Lampjes, foto’s, decoratiehangers je kunt van alles aan een wandrek hangen wat je mooi vindt. Dit is dan ook echt een goede oplossing voor een saaie schutting & je hebt gelijk een lampje voor de gezellige latere uurtjes.

Idee 2: Ladder

Ladders zijn de afgelopen tijd razend populair. Je bent dus misschien niet helemaal origineel met het toevoegen van een ladder aan je tuin interieur. Maar wel als je de ladder een kwartslag draait. In plaats van de ladder neer te zetten kun je hem namelijk ook leuk ophangen met wat decoraties er omheen, wauw!

Ladder Wooden Madam Stoltz
Madam Stoltz Ladder Wooden | Wants&Needs

Idee 3: Droogbloemen

Niks geeft een vrolijker beeld als een bosje bloemen. Ze zijn dan wel gedroogd maar des te mooier ze staan bij een paar waaiers of wanddecoraties gemaakt van palmbladeren. Zo creëer je ook gelijk een soort Ibiza stijl om lekker bij weg te dromen.

Wanddecoratie Palmblad Half Madam Stoltz
Madam Stoltz Wanddecoratie Palmblad Half | Wants&Needs

Idee 4: Doe het zelf

Heb je even geen zin om nieuwe dingen te gaan kopen? Creëer dan zelf iets leuks! Denk aan het schilderen van oude blikjes, het maken van eigen waxinelichtjes door oude potjes te gebruiken, of maak een vrolijk bord die je aan de schutting op kan hangen. Dit geeft je schutting een persoonlijk tintje en je hebt voor jezelf een leuke bezigheid.

Idee 5: Zitplekje tegen de schutting

Als de zon in de avond precies nog op jouw schutting staat gericht, zet er dan een leuk bankje tegenaan. Deze kun je leuk aankleden met potjes en plantjes wanneer je hem niet gebruikt en als je er eens lekker wil gaan zitten leg je er een lekker plaid overheen, echt ideaal! Heb jij geen tuin maar een knus balkonnetje? Lees dan onze blog: Tips voor het stylen van een klein balkon!

Tuinmeubel Ravi Groen Bloomingville
Bloomingville Tuinmeubel Ravi Groen | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Zin om je schutting eens op te fleuren? Bekijk onze webshop voor ons aanbod!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *