#3 Tips om jouw kinderkamer een twist te geven!

We kennen het allemaal… de kinderkamer wordt weer eens aangepakt maar die ene kleur past net niet bij de rest of dat ene printje behang is niet helemaal wat je zoekt. In huis kan het soms al een issue zijn om de perfecte kleur of print te vinden maar laat staan als het om de kinderkamer gaat. Dan zijn we al helemaal perfectionistisch want het is tenslotte hun enige echte eigen plekje in huis. Maar laten we ook eerlijk blijven, we hebben geen zin om alles uit de kast te halen om de kinderkamer net wat anders te maken dan anders. Daarom geef ik je in dit blog 3 basis tips om de kinderkamer een leuke twist te geven.

Tip 1: YES! Behang is terug van weggeweest

Behang is jarenlang dé interieurtrend geweest, toch vonden mensen het de laatste jaren makkelijker om het huis te verven. Klaar met die kleur? Dan verven we het toch over! Dit is natuurlijk ideaal in een kinderkamer waarbij de smaak van de kinderen constant veranderd. Toch geeft dit nou niet echt de twist waar je naar opzoek bent. Maar niet getreurd, behang is terug van weggeweest en is weer helemaal trendy! Om die leuke twist te geven aan de kinderkamer is het leuk om één wand te behangen dus kies voor een leuk behang met watermeloen voor op de wand waar het bureau staat of ga voor into the wild bij het bed.

Behang Kids Watermeloen KEK Amsterdam
KEK Amsterdam Behang Kids Watermeloen | Wants&Needs

 

Tip 2: Toch een beetje behangen

Hou je toch meer van eenvoud in de kinderkamer en is een hele muur behangen niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze behangstickers. Deze behangstickers zijn ideaal om een klein deel van de muur te behangen, zijn het detail om de kinderkamer net die twist te geven en niet te vergeten… ze zijn extreem leuk!

Behangcirkel Jip & Janneke Flower KEK Amsterdam
KEK Amsterdam Behangcirkel Jip & Janneke Flower | Wants&Needs

Tip 3: Haal de kwasten maar tevoorschijn

Meer fan van verven? Dat is geen probleem! Dan kan je natuurlijk, net als bij tip 1, één wand een andere kleur geven. Dit geeft hetzelfde effect als een behangen muur alleen zonder printje en is het meer eenvoud in de kamer. Maar om de muur speelser te maken, en de kans is groot dat je dit in de interieur trends van 2021 voorbij hebt zien komen, is het leuk om de muur op te delen in veel grote driehoeken. Je kan natuurlijk gaan voor allerlei verschillende kleurtjes maar om een mooie balans te creëren is het mooi om verschillende tinten van een kleur te gebruiken. En als je dan klaar bent met verven en de tape van de muur verwijderd heb je net die twist waar je naar opzoek bent! Let wel op: verf eerst de gehele muur met één basiskleur uit dezelfde kleurentint.

Behang Kids Nijntje Animals Blauw
KEK Amsterdam Behang Kids Nijntje Animals Blauw | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Zin om jouw kinderkamer een twist te geven? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *