Zó maak jij jouw slaapkamer stijlvoller dan ooit!

Ik zeg het je eerlijk, ik herken mezelf enorm in dit blog. Een stijlvolle slaapkamer, hoe doe je dat nou? Voor mij is mijn slaapkamer niet alleen gewoon een plek om te slapen, maar het is een deel van mijn interieur. In de woonkamer ben ik constant bezig met een re-design. De nieuwste trends verwerken met mijn bestaande woonaccessoires en nieuwe woonaccessoires. Toch staat pinterest ook vol met de meest stijlvolle slaapkamers. In deze blog ga ik je vertellen hoe jij dit jouw slaapkamer stijlvoller maakt dan ooit!

Time to read.. uuh to style

Genoeg boeken in de boekenkast om te lezen maar een boek als design item is ook helemaal in. Neem een groot boek met harde kaft naar keuze en leg deze op je nachtkastje of, als je deze in de slaapkamer hebt staan, je bureau. Leg hem zo neer dat je nog ruimte hebt om er spullen bij te leggen en style deze verder met een mooie grote kaars en een kleine vaas of een ornament.

Plaid Shelley Essenza
Essenza Plaid Shelley | Wants&Needs

Cosy style

We gaan voor warm en cosy, zeker met de koude dagen die eraan zitten te komen. Een mooi plaid of een lekkere bedsprei geeft jouw slaapkamer al een heel andere look en is ook nog super functioneel. Want wie wil er nou geen extra deken als het koud is? Mij niet gezien zonder wat extra warmte! Leg de bedsprei over een hoek van het bed of over de lengte van het voeteneind. Leg er wat kussentjes op et voila heel stijlvol!

Classic paint

Helemaal trendy zijn schilderijen aan de muur en ik ben hier groot fan van! Een oneven aantal schilderijen of posters in verschillende maten, in de stijl van jouw interieur. Ik zie het al helemaal voor me. Hang deze lijsten boven jouw bed voor een super trendy kamer!

Ladder Bamboe Madam Stoltz
Madam Stoltz Ladder Bamboe | Wants&Needs

Get up!

Deze trend heeft niks te maken met ’s ochtends opstaan, dat zal altijd zwaar blijven… Nee deze trend gaat over een ladder. Deze trend zie je steeds meer voorbij komen voor de bovenverdieping. Denk hierbij aan de badkamer maar dus ook in de slaapkamer. Deze ladders zijn niet alleen trendy en stijlvol maar je kan hem ook handig gebruiken om je kleren aan op te hangen, of wat dacht je van al die tassen?

Shine Bright

Ik noemde het net al even, accessoires en kaarsen. Deze trend is al even aanwezig maar ik krijg er geen genoeg van! Als je nog wat ruimte over hebt dan is het super om een mooi ornament of een houtenplank met kaarsen neer te zetten op een leeg tafeltje of op een lage kast. Heb je meer ruimte over? Combineer dan het ornament met kleine theelichtjes, super cosy en stijlvol!

Wat een mogelijkheden om je slaapkamer te stylen! En als je me zoekt, ik ben in mijn slaapkamer aan het stylen!

Vaas Shell HkLiving
HkLiving Vaas Shell | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Kan jij net als ik niet wachten om je kamer stijlvoller te maken dan ooit? Neem dan snel een kijkje op onze website!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *