• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

New year, new me, thanks HKliving!

Wij weten dat het inmiddels alweer februari is maar het is nooit te laat om je huis een flink interieur boost te geven, toch? Door middel nieuwe accessoires komt je huis weer helemaal in de stemming. Het zijn vaak de kleine aanpassingen die het grote verschil maken! Bekijk hier snel de nieuwe collectie van HKliving!

Geen art frame te extreem voor HKliving!

Geef je kale muren een nieuw leven. Houd je van simpliciteit? Dan centreer dit mooie Benjamin artframe van HK living. Maar wil je een nieuwe te gekke, uitbundige muur vol kleur explosie? Combineer dan de art frame Pauline, Marcello Velho, Garance Vallee en een colourfull strokes schilderij. Verticaal, horizontaal, bij elkaar of juist verspreid het maakt niet uit wat je er mee doet, accessoire er op los met verschillende foto’s, posters, schilderijen en creëer een ware eyecatcher!

Marcello Vello art frame by HKliving | Wants&Needs

Vitamine Sea!

Als jij niet graag naar het naar het strand gaat, komt het strand wel naar jou! Door deze wandlamp van HKliving creëer je zacht licht en een warme sfeer wat je zal doen denken aan zonsondergang. Als ze uit staan is het een ware toevoeging voor aan de muur! Schelpen hangen niet alleen aan de muur ze kunnen ook mooi op tafel met deze vaas, een bosje bloemen erin en klaar!

Schelpenvaas by HKliving | Wants&Needs

Even iets aan het licht brengen

Ondanks dat de zon steeds langer begint te schijnen blijft het vroeg donker. Door een hanglamp toe te voegen deel je niet alleen de ruimte op maar hebt er ook een nieuwe bezienswaardigheid bij! Je kan kiezen voor een hand gewoven lamp voor een natuurlijke look of pak een gevlochten lamp met terracotta strepen!

Geweven lamp by HK Living | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om je huis een interieur boost te geven? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

2020-02-18T09:11:41+00:00 februari 18th, 2020|